Nemzetközi költöztetés

A költözés sosem egyszerű feladat, még egy lakás városon belüli költöztetése is profi hozzáértést és szaktudást igényel. Egy cég teljes költöztetése viszont annál inkább, ha pedig nemzetközi költöztetésről van szó, egyértelmű, hogy az egy még inkább összetett feladat. Egy vállalkozás, cég költöztetésénél sokkal jobban érvényesülnek az olyan kritériumok, mint a költöztetés logisztikája, vagy a csomagolás.

Többek között azért fontos profi költöztető cég mellett dönteni, hogy értékei, iratai, irodai berendezései és minden egyéb a nemzetközi költöztetésre vonatkozó szabályok és eljárások ismeretében kerüljenek a célállomásra. Illetve fontos, hogy profi, több tízéves tapasztalattal rendelkező szakemberek végezzék a tervezést és a logisztikai előkészületeket – ez az alapja a minőségi cég költöztetésnek, akár belföldön, akár nemzetközi költöztetés tekintetében. Az sem elhanyagolandó szempont, hogy a felsoroltak mellett olcsón és hatékonyan történjen cégének határon túli költöztetése.

Nálunk mindezt megkapja, kizárólag profi költöztető, több tízéves tapasztalattal rendelkező munkatársaink a legjobb áron és magas színvonalon végzik a rájuk bízott feladatot.  Mindemellett vállalkozásunk kiterjedt mivoltának köszönhetően Európa egész területén számíthat ránk, akár a legsürgősebb logisztikai feladatokkal is megbirkózunk.

Rugalmasan tudjuk kezelni a hirtelen keletkező nemzetközi teherszállítási munkákat is, hiszen teherautóink folyamatosan róják Európa útjait. Ránk mindig számíthat Európa egész területén! Amennyiben Önnek fontos, hogy cégének eszközeinek, bútorainak áttelepítése helyesen és problémamentesen menjen végbe, illetve a költöztetés után ne érezze, hogy még számos feladat keletkezett, ami elkerülhető lett volna, akkor forduljon hozzánk bizalommal.

Nálunk nem csupán a legprofibb és felelősségteljes nemzetközi és belföldi költöztetési szolgáltatást kapja, hanem több mint versenyképes áraink mellett számos költségkímélő megoldást is kínálunk. Ha például előre egyeztetjük Önnel a az igényelt szolgáltatás részleteit, törekszünk arra, hogy visszafele se üresen jöjjön teherautónk, így Ön ugyan azt a szolgáltatást kapja, viszont a végösszegen ezzel is tudunk még kurtítani. Ezért is érdemes minél előbb felkeresnie minket, hogy a lehető legmegfelelőbb szolgáltatást kapja, a legjobb áron! Ha nem célja az autóbérlés és nem akar egyedül megoldani költöztető feladatokat. A hosszútávú autóbérlés Budapesten flották esetén persze nem rossz dolog – de ez most más tészta.

Bízza a költöztetési munkát profi szakemberekre, mi levesszük válláról az összes ezzel járó terhet, és értékei, tárgyai, irodai eszközei biztonságban és az előzetes logisztikai tervnek megfelelően kerülnek a célállomásra.