Alakformáló gépek: rádiófrekvenciás, kavitációs

A hölgyek számára az alakformálást elősegítendő egyre több tipp, edzésforma, diéta és lehetőségek mind nagyobb tárháza vált elérhetővé az utóbbi években. A fittness-kultúra, a helyes táplálkozás egyre szélesebb kőrű elterjedésével a hölgyek mindig újabb, jobb és eredményesebb módszereket keresnek a hatékony alakformálás érdekében.

Természetesen ennek a széles iparágnak a gyors fejlődésével folyamatosan újabb és újabb alakformáláshoz szükséges eszközök jelennek meg és válnak elérhetővé. Nincs ez másképp az úgy nevezett alakformáló gépekkel sem. Ezek több kategóriára bonthatók, mint az EMS, azaz elektromos izomstimulációs gépek, a vákuumos gépek, a multifunkciós testkezelő gépek, a kriolipolízis, azaz zsírfagyasztó gépek, a lézeres alakformáló-lipolézer gépek, a rádiofrekvenciás, a kavitációs, illetve ezen gépek különböző kombinált változatai.

A csúcstechnológia ezen csodamasinái nagyban megkönnyítik a hölgyek számára az alakformálást, a karcsú, szép idomok elérését és fenntartását. A mozgásos edzéseket és a helyes táplálkozást természetesen nem váltják ki, azonban sok időt és energiát spórolnak meg, ami egy modern nő esetében fontos tényező, hiszen nem csak a kényelmi szempontjait veszik figyelembe egy ilyen típusú gép esetében, hanem az általa megtakarítható aktív edzésre szánt időmennyiséget is.

Egy modern alakformáló gép, különösképpen ha kombinált, vagy kombináltan használjuk a megfelelő gépeket, sokkal kevesebb idő alatt jobb eredményeket garantál, mintha kizárólag hagyományos testmozgásos, kardió és súlyzós edzéseket végeznénk, és ez teszi igazán csábítóvá ezeket a csúcstechnológiás berendezéseket.

Használatuk mellett azért még nem lehet teljesen elhagyni a hagyományos edzést, azonban jelentősen csökkenthető a heti több, akár 4-5 edzés száma, és megterhelés nélkül, relaxálva érhető el azonos eredmény. Az alakformáló gépek használatát megelőzően mindenképpen ki kell kérni egy szakember tanácsát, megtudni az esetleges ellenjavallatokat, ezután élvezhetjük a hatékony, modern alakformálási lehetőségeket!

Linkek