Adótanácsadás

A Tax Advisor Agency Adótanácsadó és Könyvelő irodát 2005-ben alapította két számviteli szakember. Mára a foglalkoztatottak száma 5 könyvelő munkatárssal bővült, és a cég több mint 150 állandó ügyfelet szolgál ki. A konkurenciához képest a Tax Advisor Agency Kft. több szolgáltatási területen nyújt ügyfeleinek professzionális segítséget.

A szolgáltatási területek közé tartozik a természetesen a könyvelés. Egyéni vállalkozóktól a társas vállalkozásokon át, betéti társaságoknak és részvénytársaságoknak. Azaz a piac teljes felületét lefedi a cég, akár adószámos magánszemélyekről, akár társasházakról, akár non-profit egyesületekről legyen szó, a Tax Advisor Agency Kft.-nél a legjobb, szakértő kezekben lesz.

Következő, mindenképp megemlítendő szolgáltatási terület értelemszerűen az adótanácsadás, adótervezés, illetve adóoptimalizálás, akár nemzetközi környezetben is. Manapság akár egy egyszerűbb gazdasági tranzakciónak is elengedhetetlen részét képezi az adótervezés. Sok esetben akár milliós nagyságrendű is lehet a megtakarítás csak az adón vagy az elkerült bírságon. Jelen szolgáltatás kiterjed a szerződések véleményezésére is, adót éríntő pontok megszerkesztésére, illetve nyilvántartások folyamatos vezetésére és kialakítására. A cég professzionális szaktudással megtervezi az eltérő lehetőségek adóvonzatait is, illetve mindezt nemzetközi környezetben is vállalja. A Tax Advisor Agency az offshore helyszínek kiválasztásában szintén a segítségére lesz.

Továbbá olyan fontos szolgáltatási területeken biztosít szolgáltatást a cég, mint az adóhivatal előtti képviselet. Röviden, miért is menne Ön az adóhivatali ellenőrzésekre, ha szakképzett és gyakorlott tanácsadók szolgálatait is igénybe veheti.

Az adójogi eljárások, fellebbezések, beadványok tekintetében is teljes körű szolgáltatást nyújt a cég. A határozatok bírósági felülvizsgálata is a szolgáltatások közé tartozik, mint a vagyonosodási vizsgálatok is. Ezekkel kapcsolatban terjeng talán a legtöbb rémhír a köztudatban, sajnos nem is alaptalanul. Azonban szakértők segítségét igénybe véve teljes mértékben biztosíthatja magát ezekkel szemben.

Ki ne szembesült volna már végrehajtási ügyekkel, fizetési könnyítések, vagy részletfizetési kérelmek szükségességével, sajnos az ilyen ügyek száma egyre nagyobb mértékben növekszik. Az évről évre szigorodó adóhivatali eljárással effektíven csak szakértők tudják sikeresen felvenni a kesztyűt, hiszen itt már elengedhetetlen a tapasztalat, illetve a jogszabályok alapos ismerete.

Az ügyvédi-adószakértői komplex tanácsadás szolgáltatás lehetővé teszi, hogy ne Önnek kelljen a könyvelője és ügyvédje között közvetíteni, hanem a megoldásra váró problémákat hármasban meg tudják beszélni.

A könyvvizsgálat, mely szolgáltatási körébe beletartozik az átalakulás, szétválás és összeolvadás, szintén professzionális adótanácsadással és adótervezéssel egyetemben nyújtja a cég.

Adótanácsadás, komplex megoldások

Továbbá olyan, nem kevésbé fontos szolgáltatási területeken is jelen van a Tax Advisor Agency Kft., mint a magánszemélyeket érintő adóbevallások készítése, annak legmélyrehatóbb szakmai tudásával. A munkaügyi tanácsadás, bérezés, cafeteria, prémium rendszer kialakítása. A kontrolling rendszer, jelentések kidolgozása. Különböző belső szabályzatok készítése, melyeket a számviteli törvény is előír. A cégátvilágítás és cégértékelés szolgáltatás pedig vállalkozások átvilágítására szolgál, általában fúziók, cégeladások, értékük felbecslése érdekében. A végelszámolás, mint szolgáltatás, arra az esetre vonatkozik, amikor a tulajdonosok döntése alapján egy társaságot nem üzemeltetnek tovább, ez nem azonos a felszámolással. A tanácsadás felszámolási eljárások kapcsán nevezetű szolgáltatás viszont kifejezetten ilyen esetekre vonatkozik.

A Tax Advisor Agency Adótanácsadó és Könyvelő irodát választva (taxaa.hu) Ön a legjobb kezekben tudhatja adóügyeit, vállalkozását, vagy bármely, a cég profiljába és szolgáltatásai közé illő hivatalos dolgát.