Klímatechnika

A Cool4u Kft 2001-es megalakulása óta egy dinamikusan fejlődő, folyamatos innovációkkal jellemezhető cég. Értékesítési tevékenysége kiterjed az egész országra, és a szomszédos országok piacain is jelen van. A kiváló minőségű, minősített termékeket több mint 40 európai, amerikai és ázsiai beszállító biztosítja.

2013-ban a cég megalapította kolozsvári székhelyű leányvállalatát, a S.C. COOL4U SOLUTI CLIMATIZARE S.R.L.-t, ahol bemutatóteremmel és irodával állnak a vásárlók rendelkezésére.

A cég fő tevékenysége a Gree és Mitsubishi klímaberendezések, Maxa, Hitema, Ferroli folyadékhűtők, rooftopok, légkezelők, Gree, BPS, Maxa  fan-coilok, Mitsubishi és Gree VRF klímarendszerek és levegő-víz hőszivattyúk, Solar4u napkollektor, napelem rendszerek, továbbá autóklímák, jármű raktérhűtők, buszklímák, jármű hűtés –és motorhűtés alkatrészek, klíma szervizberendezések, klímás szerszámok, hűtőközegek és hűtéstechnikában alkalmazott olajok kis és nagy kereskedelme. A cég a Sanden, Denso és a Bock autóipari beszállítóknak a disztribútora. A professzionális klímagépeik, töltőállomásaik és hűtős szerszámaik beszállítói a Mastercool, CPS, CTR és a SPIN. A komplett autó-és kamionklímákat valamint munkagép -és traktorklímákat az AUTOCLIMA ás KALORI szállítja. Buszklímatizálásban partnereik az AUTOCLIMA és a YILKAR.

A Budapesti telephelyen folyamatosan tartanak kreditpontos előadásokat a korszerűen felszerelt oktatóteremben. A cég szervez tanfolyamokat is, mint az autóklíma, illetve buszklíma-és raktárhűtésszerelő szakmákban, továbbá hivatalos bázisiskolaként F-gáz vizsgákat is, mely után az ügyfelek megkapják a munkához feljogosító tanúsítványokat.

Klíma berendezések, klímatechnika

2002-ben egyedüli importőrként vezette be a cég a Gree márkanevet a magyar piacra. A márka jellemzői az összes vevői igényt kielégítik. A cég nagy figyelmet fordít az internetes megjelenésére is. Weboldalaik teljeskörű tájékoztatást nyújtanak a céget jellemző információkról. A regisztrált partnerek számára külön felületen adhatják le rendeléseiket. A www.autoklima-webshop.hu oldalon több mint 50.000 féle jármű klíma-és motorhűtéses alkatrészeiből és klímaberendezéseiből válogathatnak.

A Cool4U alapvető célja a minőség és a megbízhatóság mellett, hogy vevőkörük számára mindig a legújabb fejlesztésekkel, korszerű és hatékony gazdálkodással és versenyképes árral álljon a rendelkezésére a klíma-, hűtés-, légtechnika és megújuló energia hasznosításának piacán. A cég működteti a hőszivattyú kereső weboldalt, a modern fűtéstechnika egyik legfontosabb eleméről szól.

Magyarország teljes területén a Cool4U szerződött szakszerviz hálózata áll rendelkezésre.