Egyedi ásvány karkötők

40 000 évvel ezelőtt egy szibériai nő vagy gyermek klorit karkötőt viselt, az eddig talált legrégebbi karkötőt. A kézműves karkötők egyedülálló kollekciója bemutatja, hogy a globális kézművesek milyen sokféle anyagot használnak még mindig a hagyományos és kortárs karkötőtervek megalkotásához. Az egyszerű nemesfém karperecektől kezdve az elegáns, drágakővel kirakott mandzsettákon át a kézzel szőtt textilszalagokig és a gyöngyös bőr karkötőkig, a személyes stílusodnak megfelelő, kézzel készített mintákat fogsz felfedezni.

Az emberek évezredek óta elsősorban díszítésre használják a drágaköveket. Az ókorban és a modern korban azonban a kultúrák világszerte hittek abban is, hogy a drágakövek gyógyító tulajdonságokkal rendelkeznek. Vessünk egy pillantást néhány népszerű drágakőre és az egészségügyi előnyökre, amelyeket állítólag hoznak.

Mi a legjobb módja az egészségügyi előnyökkel rendelkező drágakövek használatának?

Vannak, akik a drágaköveket spirituális gyakorlataik részeként használják. Beépítik a drágaköveket a rituálékba, hogy helyreállítsák az energiamezőket, békét nyerjenek, és elősegítsék a szeretetet és a biztonságot. Egyes hitrendszerekben a gyakorlók ténylegesen drágaköveket helyeznek a test bizonyos területeire, hogy elősegítsék a gyógyulást. A legtöbb ember számára azonban elegendő egy adott drágakőből készült ékszer viselése. A drágakőnek nem kell közvetlenül érintkeznie a bőrével.

Drágakő, ásvány toxicitás

A legtöbb drágakövet teljesen biztonságos ékszerként viselni. (Természetesen egyesek tartósabbak, mint mások). Néhány drágakő azonban – nagyon kevés, például a realgar és az ekanit – tartalmazhat nehézfémeket és/vagy radioaktív elemeket olyan mennyiségben, amelyek viselése ártalmas lehet. Az ilyen drágaköveknek való tartós kitettség valószínűleg felülmúlná az esetlegesen remélt egészségügyi előnyöket.

Egyes kristálygyógyítók drágakövekkel készítenek főzeteket, vagy drágaköveket helyeznek a beteg szájába. Ezekben az esetekben kerülje a savban oldódó drágaköveket is, még akkor is, ha azok nem tartalmaznak semmilyen ismert mérgező anyagot. Az Ön gyomorsavai veszélyesen reagálhatnak az ezekben a drágakövekben lévő szennyeződésekre.

Az ásványok, kristályok kedvező egészségre gyakorolt hatásai

A kristályok csodálatos tulajdonságokkal rendelkeznek, és képesek pozitívumot varázsolni viselőjük életébe. A különböző típusú kristályok különböző energiákkal rendelkeznek, de mindig pozitív érzéseket mozdítanak elő, miközben megszüntetik a stresszt az életedből. Ahhoz, hogy bármelyik kristály nyugtató és tisztító tulajdonságait kihasználja, a kristályokat maga körül kell tartania. A kristályokkal való divatos megjelenés legjobb módja a kristály karkötő viselése. A természetes kövek csodálatos színekben és mintákban jelennek meg, és egyedi divatot kölcsönöznek az öltözködésednek. Ugyanakkor a kristályok erejét és egészségügyi előnyeit is jobban élvezheti.

Online rendelés: